Wednesday, September 18

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Χαραλαμπίδης τέλος!

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Χαραλαμπίδης τέλος!

Χαραλαμπίδης τέλος! ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας.

Η ισόπαλη αναμέτρηση της Καβάλας με τη Δόξα οδήγησε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στην απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή των «Αργοναυτών». Ο τέως πια τεχνικός του ΑΟΚ εκτίμησε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και πως καλύτερη λύση για εκείνον και για τον σύλλογο θα ήταν η παραίτηση. Ο Καστοριανός μέτρησε σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος μία νίκη, νεοδμητα διαμερισματα βολος ενοικιαση τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Πικέ: πωλησεισ κατοικιων νεα ιωνια βολος «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, πωλησεισ σπιτιων στην βολος δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, πωλησεισ σπιτιων βολος κεντρο τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», νεοδμητα διαμερισματα για ενοικιαση βολος αμπελοκηποι τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Νίνης: μονοκατοικιεσ με κηπο βολος «Μου είχε λείψει να παίζω»

Στα παιχ ΕλλάδαΕλλάδας στάθηκε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ

Στη σημασία του χρόνου συμμετοχής που πήρε μέσω της Εθνικής ομάδας στάθηκε ο Σωτήρης Νίνης, πωλησεισ ρετιρε βολος μιλώντας στο Mega, παλια σπιτια προσ πωληση βολος αμέσως μετά τη νίκη απέναντι στη Λετονία. Ο μεσοεπιθετικός πολυτελη διαμερισματα βολος ενοικιαση του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης πως οι διεθνείς δεν παύουν να περιμένουν το στραβοπάτημα των Βόσνιων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Στις προπονήσεις και στην προετοιμασία που κάναμε στην Πάρμα οφείλεται η καλή μου φυσική κατάσταση. Ακόμη και πέρσι ξυλα για τζακι βολος κεντρο που δεν είχε καθόλου παιχνίδια στα πόδια μου όταν έπαιζα ένιωθα πολύ άνετα. Μου έχει λείψει να παίζω και γι’ αυτό το λόγο επέλεξα μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ όπου θα νιώθω σημαντικός». 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
source: πωλησεισ κατοικιων βολος ιδιωτεσ http://footballleaguenews.gr/teams/north/2012-09-17-11-17-41/item/25501-χαραλαμπίδης-τέλος.html




ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ…